De kunstgalerij is een mooie ruimte om schilderijen en andere kunstwerken te laten zien. Daarnaast is de ruimte geschikt voor presentaties, bijeenkomsten en workshops. De kunstgalerij is geopend tijdens de openingsuren van de Carrousel.

Van donderdag 21 september t/m donderdag 23 november 2017 exposeert Aaldert Aasman uit Gramsbergen zijn schilderijen in acryl en olieverf, met als hoofd thema: ‘’Bomen in het landschap”.

Aaldert Aasman:
Ik ben geboren in 1941 te Coevorden en ben autodidact, maar vanaf mijn jeugd al veel bezig met tekenen. Rond mijn twintigste tekende ik portretten en maakte mijn eerste portret in waskrijt. Tijdens mijn werkzame periode bleef er weinig over voor mijn passie. Pas toen ik stopte met werken in 1998 kreeg ik de tijd om mij met veel passie te wijden aan de schilderkunst. Ik heb toen een aantal jaren les genomen bij beeldend kunstenaar Sander Kletter in Scheemda.

Nu enige jaren later besteed ik een groot deel van mijn tijd aan schilderen. Daarbij is de natuur mijn grootste inspiratiebron. Ik ben altijd op zoek naar de goede compositie en het licht. Over het algemeen benader ik mijn onderwerpen van de technische kant, dingen moeten kloppen. Van nature ben ik een realist, met de neiging tot veel detail. Ik wil ook alles kunnen schilderen. Tegenwoordig schilder ik veel landschappen en bomen, realistisch en gestileerd in olieverf, acryl en gemengde techniek. In mijn schilderijen komen geen mensen voor omdat ze afleiden van het onderwerp.

Voor meer informatie over de schilderijen kunt u mij bellen of mailen, tel. 0524-560849 of 06-41755322. Mail: aaasman@caiway.nl