MFC Carrousel ontpopt zich steeds meer als een zakelijke partner voor het bedrijfsleven. Mensen associëren het gebouw met haar diverse onderdelen waaronder de sporthal, het zwembad en een heus theater als een gezellige ontmoetingsplek. Toch blijft de juiste locatie voor uw evenement wikken en wegen. MFC De Carrousel met een capaciteit tot 300 personen biedt u de geschikte locatie voor al uw evenementen.

De catering in de Carrousel wordt verzorgd door Marianne’s Horeca. De combinatie van ruime ervaring in het verzorgen van evenementen en het leveren van maatwerk zorgt ervoor dat uw gasten met een tevreden gevoel huiswaarts gaan. Wij verzorgen met veel plezier en professionaliteit uw evenementen zoals:
• Recepties/Jubilea
• Familiereünie
• Personeelsfeesten
• Productpresentaties
• Motivatiebijeenkomsten
• Congressen/ vergaderingen

U vraagt, wij serveren! Door een goede samenwerking met diverse toeleveranciers zijn wij in staat om voor ieder budget en op ieder niveau culinair maatwerk te leveren. Of het nu een dinner is, een vergaderlunch, receptiehapjes of warme en koude buffetten betreft, door een zorgvuldige inkoop kunnen wij serveren wat u vraagt. Ook hier geldt, maatwerk is de sleutel tot succes.

Ons podium, uw evenement!

Wilt u meer informatie? We nodigen u graag uit voor een rondleiding om u de mogelijkheden te laten zien. Voor extra informatie of een vrijblijvende afspraak/offerte neem gerust contact met ons op. Wij hopen u te mogen begroeten in de Carrousel. Namens het gehele team van Marianne’s Horeca.

Marianne Schiphorst
Tel: 06 – 102 777 11
E-mail: marianneshoreca@ziggo.nl