Wij bieden diverse activiteiten aan voor verschillende leeftijden.
(klik op één van de onderstaande namen voor meer informatie)

Aquarobic en Aquavaria
Er zijn talloze oefeningen die je kunt doen in het water, waardoor je alle spiergroepen van armen, benen en romp afzonderlijk kunt trainen.

Babyzwemmen
Waterpret voor de allerkleinsten Jij en je baby, gezellig samen in het warme water spetteren. Maar baby zwemmen, oftewel Ommy zwemmen in zwembad Carrousel is meer dan waterpret alleen.

Jungle zwemmen
Dit is een soort van survival zwemmen voor kinderen van 3 tot 4 jaar. Het jungle zwemmen sluit aan op het Ommy zwemmen. Zodra de kinderen 4 jaar zijn kunnen ze instromen bij de particuliere zwemlessen

50 Fit
In het diepe water gaat u 30 minuten aquajoggen onder begeleiding van een deskundige trainer en opzwepende muziek. Na afloop van de training kunt u in het warme bad nog 15 minuten ontspannen en bubbelen.

Aqua+
In het water beweegt het net wat makkelijker en soepeler allemaal. Dat is prettig, vooral als je wat ouder bent. En het is niet alleen super gezond, maar ook nog eens heel gezellig. De activiteit bestaat uit drie kwartier zwemmen waarvan twintig minuten les onder begeleiding van een professionele zweminstructeur.

Medisch zwemmen
Naast het gewone banen zwemmen kunt u ook rustig bewegen en ontspannen tijdens het medisch zwemmen in zwembad Carrousel. Warm water (circa 32 graden) in een rustige omgeving nodigt uit tot ontspannen.

Floatfit
Tijdens de 30 minuten durende les werk je aan je core stabiliteit, houding en balans. De Aquabase zorgt hierbij voor extra intensiteit.