Daria Vyernikova

Daria Vyernikova

by Daria Vyernikova

Over Mij

Mijn naam is Daria en ik ben een fotograaf uit Kherson met 4 jaar ervaring. Mijn liefde voorfotografie begon met een onweerstaanbare passie voor het vertellen van echte verhalen over mensen en de wereld om ons heen. Mijnfotografiestijl is geïnspireerd door filmische beelden en het leven dat we leiden. Ik geloof dat foto's meer moeten zijn dan alleen maar afbeeldingen - ze moeten boeien, een verhaalvertellen, levendige emoties en het unieke karakter van elk moment overbrengen. Liefde, sensualiteit en vertrouwen zijn belangrijke thema's in mijn foto's. Ik geniet van de momenten van communicatie met mensen, ze als echt en uniek zien.

Over de tentoonstelling:
De tentoonstelling presenteert foto's van Nederland en Oekraïne, maar ook portrettenen liefdesverhalen van stellen. Met deze tentoonstelling wil ik laten zien hoe mooi de wereld en de mensen om ons heen zijn!

Hoe elk op zijn eigen manier mooi en uniek is, hoe de plaatsen waar we leven gevuld zijn met heldere en mooie kleuren om onze ogen te strelen! Als je naar de foto's kijkt, kun je je enkele van je eigen verhalen uit het leven herinneren en kun je nieuwe bedenken. Bedankt voor het bezoeken van mijn expositie. Ik werk graag met je samen en creëer onvergetelijke beelden die je voor altijd bij zullen blijven.Lees verder
Daria Vyernikova
100%
min
68%