Ella Roelofs

Met de presentatie van haar nieuwe film Land, water en lucht in vogelvlucht, bewijst ze het opnieuw; de wereld is prachtig en bij u om de hoek

De wereld is mooi, de wereld is prachtig! En om die schoonheid te ontdekken hoef je echt niet ver van huis. Die wereld is namelijk heel dichtbij, direct bij u om de hoek, in het groene hart van Salland. Ella Roelfs struint er vaak door de natuur. Haar film De Regge kronkelt weer zorgde voor een drietal volle zalen in Theater Carrousel. Dit en een hoog waarderingsniveau van de bezoekers stimuleerden haar om de video- en fotocamera opnieuw ter hand te nemen. Met haar nieuwe film Land, water en lucht in vogelvlucht heeft ze een meer dan waardige opvolger afgeleverd. Bijzondere levende wezens aan de oppervlakte van het water, mini- en maxi roofvogels en unieke plantensoorten komen voorbij. Wel eens gehoord van de ‘blauwe heikikker’ en vogels die ’s nachts ratelen als een wekker? Uren wachten, stijve ledematen, tot op het bot verkleumd, voor die ene speciale opname. Ella Roelfs: “Tja, dat wachten was behoorlijk afzien. Maar de ontknoping was zo spectaculair dat we onze stramme botten pas merkten toen we weer wilden gaan staan”.
Met de presentatie van haar nieuwe film Land, water en lucht in vogelvlucht, bewijst ze het opnieuw; de wereld is prachtig en bij u om de hoek.

27 oktober 20:15 - 22:00 uur
www.theatercarrousel.nl