MFC Carrousel ontpopt zich steeds meer als een zakelijke partner voor het bedrijfsleven.

Mensen associëren het gebouw met haar diverse onderdelen waaronder de sporthal, het zwembad en een heus theater als een gezellige ontmoetingsplek.

Toch blijft de juiste locatie voor uw evenement wikken en wegen. MFC De Carrousel met een capaciteit tot 300 personen biedt u de geschikte locatie voor al uw bedrijfsevenementen.

De catering in de Carrousel wordt vanaf 1 september 2013 verzorgd door Jan Hofsink Catering.
De combinatie van ruime ervaring in het verzorgen van evenementen en het leveren van maatwerk zorgt ervoor dat uw gasten met een tevreden gevoel huiswaarts gaan. Bovendien is Jan Hofsink Catering al meer dan 20 jaar de huiscateraar van Theater de Voorveghter in Hardenberg.

Wij verzorgen met veel plezier en professionaliteit uw bedrijfsevenementen zoals:

• Recepties/Jubilea
• Familiereünie
• Personeelsfeesten
• Productpresentaties
• Motivatiebijeenkomsten
• Congressen/ vergaderingen
• Al uw overige evenementen

Ook kunnen wij al deze evenementen op de door uzelf gekozen locatie verzorgen.

U vraagt, wij serveren!
Catering op maat is al jarenlang een wezenlijk onderdeel van ons bedrijf en is onze specialiteit.
Door een goede samenwerking met diverse toeleveranciers zijn wij in staat om voor ieder budget en op ieder niveau culinair maatwerk te leveren.

Of het nu een walking dinner is, een vergaderlunch, receptiehapjes of warme en koude buffetten betreft, door een zorgvuldige inkoop kunnen wij serveren wat u vraagt. Ook hier geldt, maatwerk is de sleutel tot succes.

Ons podium, uw evenement!
Met uw bedrijf een evenement organiseren voor collega, medewerkers of relaties? Ook hiervoor kunt u bij Jan Hofsink Catering in Theater de Voorveghter terecht. Er zijn verschillende arrangementen te boeken, ook kunt u zelf uw bedrijfsfeest samenstellen! Ons team van professionele en ervaren horecamedewerkers zullen ervoor zorgen dat uw evenement een succes wordt! Wij kunnen uw bedrijfsfeest geheel naar wens invullen en denken graag met u mee, zowel over de catering als de invulling van uw feest!

Wilt u meer informatie? We nodigen u graag uit voor een rondleiding om u de mogelijkheden te laten zien.  Voor extra informatie of een vrijblijvende afspraak/offerte neem gerust contact met ons op.
Wij hopen u te mogen begroeten in theater Carrousel.
Namens het gehele team van Jan Hofsink Catering,

Thom Reinders
Bedrijfsleider JHC
0650734806
thom@janhofsinkcatering.nl
www.janhofsinkcatering.nl