Lokaal FNV Vechtdal

Lokaal FNV Vechtdal  organiseert: “Een Avond Met De Notaris”

 Het wordt allemaal steeds ingewikkelder. Het opmaken van een levenstestament (met daarin een machtiging voor de uw partner en/of kinderen en/of andere familieleden voor het geval u ziek wordt), schenkingen aan kinderen, testamenten, uitsluiten van de koude kant, belastingbesparing, goede doelen, familieleningen en noem maar op. Daarom is Lokaal FNV Vechtdal verheugd u te kunnen aankondigen dat zij samen met Vechtstede Norarissen een themabijeenkomst Een Avond Met De Notaris  organiseert die speciaal in het kader staat van alle voorgenoemde onderwerpen en natuurlijk alle onderwerpen die u bij zo’n avond kunt bedenken.

Op deze avond zal Mr. Dr. Ronald Brinkman Notaris van Vechtstede Notarissen, een autoriteit t.a.v. het erfrecht, uitleg komen geven en tevens is hij bereid om na afloop te bezien of uw testament of ander notarieel document nog actueel genoeg is.

Deze avond is voor iedereen toegankelijk en wordt gehouden op 23 mei 2018 in; MFC Carrousel.

De themabijeenkomst Een Avond Met De Notaris start om 20.00 uur en de inloop is vanaf 19.30 uur,

Wij zien uit naar uw komst en indien u wenst te komen geef dan s.v.p. vooraf dit aan d.m.v. een mailtje

 

Met vriendelijk groet

Lokaal FNV Vechtdal

Nb.  Elke tweede en vierde donderdagavond is er ook een inloopspreekuur( dus vrije inloop) van Lokaal FNV Vechtdal in de Carrousel te Ommen van 18.00 uur tot 19.30 uur waar u met al uw vragen terecht kunt.