Leerlingvolgsysteem

Volg de vorderingen van de zwemles
Zwembad Carrousel heeft in samenwerking met VConsyst een leerlingvolgsysteem. Via een code, die je digitaal van ons krijgt toegestuurd, kun je inloggen in de scoremodule. Op deze manier kun je de vorderingen volgen van je zoon/dochter.

Per niveau staan er een aantal eisen vastgesteld die de kinderen aangereikt krijgen. De scores zijn in 3 stappen opgedeeld, nog iets meer oefenen (rode smiley), je bent op de goede weg (gele smiley), heel goed gedaan! (groene smiley).

De oefenstof die wordt aangereikt doorlopen de kinderen in hun eigen tempo.

Sommige kinderen gaan met kleine stapjes vooruit, niet ieder klein stapje kan worden weergegeven in de scoremodule. Dit houdt niet in dat uw kind geen vooruitgang boekt, maar dat scores wat langer op dezelfde score blijft staan.

Het systeem
Het leerlingvolgsysteem heeft een gebruiksvriendelijke module met veel mogelijkheden. Hieronder een aantal toegelicht:
- Bij de vorderingen kun je op een vaardigheid gaan staan, op dat moment zie je een korte beschrijving hiervan in het beeld verschijnen.
- Het blijft heel belangrijk om elke les de zwemles pas aan te bieden bij de receptie. Zo wordt de presentie bijgehouden waarop de beoordeling gebaseerd is.
- Controleer de gegevens zoals naam, adres en woonplaats, maar zeker ook het e-mailadres. Wanneer je een ander email-adres krijgt of de gegevens niet meer kloppen, wil je dit dan doorgeven bij de receptie?
- Zorg voor een tijdige betaling wanneer je geen all-in pakket hebt, in elk geval vóór aanvang van de les.